
Här är ett exempel:
4- Lådor
2 Kycklingfilé
2 Morötter
1 burk Bambuskott (Jag föredrar strimlade)
1 Gul lök
1 Vitlöksklyfta
Lite Soja
Solrosförn och pumpafrön (ger ingen smak men säkert nyttigt...=))
1 burk Cremfrech
Lite mjölk beroende på sås mängd
Maizena till redning
Kryddor:
Curry
Santa Marias Curry Mango
Lite Sambal olek (uteslut om du inte gillar såstarkt)
Peppar
Fräs lök och vitlök, stek kycklingen med Curry Mango-kryddan.
Tillsätt bambuskotten och creamfrechen och kryddorna.
låt koka 5-10. (jag startar riset i denna veva)
Red grytan och låt koka ca 10-15 min, lägg i morötterna och fröna.
Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar